Potravinářská aroma Saracino
- Saracino Pasta Top bílá 250 g
- Top 28
Saracino Pasta Top bílá 250 g
Hmotu se doporučuje před použitím zpracovávat ručně po dobu alespoň dvou minut, aby byla elastická a zpracovatelná. Pokud to nestačí, doporučuje se krátce ohřát v mikrovlnné...
- Saracino Pasta Top fuchsia 250 g
Saracino Pasta Top fuchsia 250 g
Hmotu se doporučuje před použitím zpracovávat ručně po dobu alespoň dvou minut, aby byla elastická a zpracovatelná. Pokud to nestačí, doporučuje se krátce ohřát v mikrovlnné...
- Saracino Modelovací čokoláda černá 250 g
Saracino Modelovací čokoláda černá 250 g
Pokud máte příliš zahřáté ruce nebo je teplé počasí, buď s ní pracujte v chladnějších ránech/večerech, nebo ji během modelování dejte občas do lednice, aby si udržela tvar. -...
- Saracino Pasta Top modrá 250 g
Saracino Pasta Top modrá 250 g
Hmotu se doporučuje před použitím zpracovávat ručně po dobu alespoň dvou minut, aby byla elastická a zpracovatelná. Pokud to nestačí, doporučuje se krátce ohřát v mikrovlnné...
- Saracino Pasta Top červená 250 g
Saracino Pasta Top červená 250 g
Hmotu se doporučuje před použitím zpracovávat ručně po dobu alespoň dvou minut, aby byla elastická a zpracovatelná. Pokud to nestačí, doporučuje se krátce ohřát v mikrovlnné...
- Saracino Pasta Top světle modrá 250 g
Saracino Pasta Top světle modrá 250 g
Hmotu se doporučuje před použitím zpracovávat ručně po dobu alespoň dvou minut, aby byla elastická a zpracovatelná. Pokud to nestačí, doporučuje se krátce ohřát v mikrovlnné...
- Saracino Pasta Top fialová 250 g
Saracino Pasta Top fialová 250 g
Hmotu se doporučuje před použitím zpracovávat ručně po dobu alespoň dvou minut, aby byla elastická a zpracovatelná. Pokud to nestačí, doporučuje se krátce ohřát v mikrovlnné...
- Saracino Modelovací čokoláda žlutá 250 g
Saracino Modelovací čokoláda žlutá 250 g
Pokud máte příliš zahřáté ruce nebo je teplé počasí, buď s ním pracujte v chladnějších ránech/večerech, nebo ji během modelování dejte občas do lednice, aby si udržela tvar. -...
- Saracino Modelovací čokoláda modrá 250 g
Saracino Modelovací čokoláda modrá 250 g
Pokud máte příliš zahřáté ruce nebo je teplé počasí, buď s ním pracujte v chladnějších ránech/večerech, nebo ji během modelování dejte občas do lednice, aby si udržela tvar. -...
- Saracino Modelovací čokoláda zelená 250 g
Saracino Modelovací čokoláda zelená 250 g
Pokud máte příliš zahřáté ruce nebo je teplé počasí, buď s ní pracujte v chladnějších ránech/večerech, nebo ji během modelování dejte občas do lednice, aby si udržela tvar. -...
- Saracino Modelovací čokoláda červená 250 g
Saracino Modelovací čokoláda červená 250 g
Pokud máte příliš zahřáté ruce nebo je teplé počasí, buď s ním pracujte v chladnějších ránech/večerech, nebo ji během modelování dejte občas do lednice, aby si udržela tvar. -...
- Saracino Pasta Top žlutá 250 g
Saracino Pasta Top žlutá 250 g
Hmotu se doporučuje před použitím zpracovávat ručně po dobu alespoň dvou minut, aby byla elastická a zpracovatelná. Pokud to nestačí, doporučuje se krátce ohřát v mikrovlnné...
- Saracino Pasta Top černá 250 g
Saracino Pasta Top černá 250 g
Hmotu se doporučuje před použitím zpracovávat ručně po dobu alespoň dvou minut, aby byla elastická a zpracovatelná. Pokud to nestačí, doporučuje se krátce ohřát v mikrovlnné...